Rewolmet Oy

Rewolmet Oy on 2013 perustettu värimetalliromun kierrätykseen erikoistunut yritys. Operoimme Joensuusta käsin ja ostamme materiaalia valtakunnallisesti myyden sitä sekä kotimaahan, että vientiin. Toimintaamme kaikissa arjen askareissa ohjaavat arvomme: Luotettavuus, Yhteistyön helppous ja Korkea ammattitaito.

Luotettavuus:

Romu on jätettä ja jätettä saa luovuttaa ainoastaan luvat omaavalle toimijalle. Toimipisteellämme Joensuussa on voimassaoleva ympäristölupa ja ostoautomme mukana on aina voimassaoleva jäterekisteriote, mikä kertoo että toimintamme on luvallista.

Ostoautomme on varustettu: Vakaustodistuksilla varustetuilla vaakalaitteilla ja Niton XL2 GOLDD XRF Analysaattorilla – näin vastaanotot voidaan tehdä luotettavasti jo asiakkaan tiloissa.

Olemme myös järjestäytynyt toimija: Kuulumme Romukauppiaiden Liittoon ja noudatamme toiminnassamme liiton sääntöjä.

Yhteistyön Helppous:

Vastaanottopisteemme on avoinna ”tilauspohjaisesti”, eli voit sopia sinulle parhaiten sopivan ajan romukuormasi toimittamiselle.

Ostoautomme liikkuu suunta-ajoina ja romut on mahdollista myydä vaikka ”kotioveltaan”. Noudon voi tilata tarvittaessa myös erikseen. Jos materiaalia on noutomatkaan nähden riittävästi, erillisnoudosta ei veloiteta.

Meiltä saat tarvittaessa myös lainata peräkärryn romutoimitustasi varten.

Värimetallit ovat joskus haastavia -tunnistaminen voi olla hankalaa tai materiaali sisältää useita metalleja kiinni toisissaan. Meille nuo eivät ole ongelmia: Tulemme tarvittaessa paikan päälle, analysoimme materiaalit, teemme ostotarjouksen ja viemme materiaalit pois.

Sopimuskumppaneillemme voimme tarjota myös toimintaan soveltuvia keräysvälineratkaisuja.

Korkea ammattitaito:

Tunnemme materiaalit erittäin hyvin ja pystymme osaamisemme ja yhteistyökumppaniemme avulla löytämään parhaan mahdollisen arvon materiaaleille. Tämä tuo hyödyn romun toimittajien hyvityshintoihin. Jalostamme materiaalia sulattavan teollisuuden tarpeisiin käyttämällä siihen parhaiten soveltuvaa laitteistoa – Esimerkiksi vanhat kaapeliromut käsittelemme tarkoitukseen valmistetulla murskain- ja erottelulaitteistolla, jolla valmistamme sulattamoille erittäin hyvää kupari- tai alumiinigranulaattia. Tämä Guidettin valmistama laitteisto on ensimmäinen laatuaan Pohjois-Karjalassa.

Vaikka pidämmekin asiantuntemustamme korkeana, emme tyydy siihen, vaan koulutamme itseämme koko ajan. Näin pystymme vastaamaan haasteisiin myös tulevaisuudessa.

Emme myöskään halua ”Pitää kynttiläämme vakan alla”, vaan tarjoamme apuamme myös konsultoimalla teollisuutta ja yhteisöjä metallinkierrätykseen liittyvissä asioissa.

Jäsenyydet:

Yhteystiedot

Ari-Mika Turtiainen
Toimitusjohtaja

amt(at)rewolmet.fi
+358 40 512 9575