Erilainen romukauppa

Rewolmet Oy on 2013 perustettu värimetalliromun kierrätykseen erikoistunut yritys. Operoimme Joensuusta käsin ja ostamme materiaalia valtakunnallisesti myyden sitä sekä kotimaahan, että vientiin. Toimintaamme kaikissa arjen askareissa ohjaavat arvomme: Luotettavuus, Yhteistyön helppous ja Korkea ammattitaito.

Luotettava ja luvallinen

Romu on jätettä ja jätettä saa luovuttaa ainoastaan luvat omaavalle toimijalle. Toimipisteellämme Joensuussa on voimassaoleva ympäristölupa ja ostoautomme mukana on aina voimassaoleva jäterekisteriote, mikä kertoo että toimintamme on luvallista.

Noutoautomme on varustettu: Vakaustodistuksilla varustetuilla vaakalaitteilla ja Niton XL2 GOLDD XRF Analysaattorilla – näin vastaanotot voidaan tehdä luotettavasti jo asiakkaan tiloissa.

Olemme myös järjestäytynyt toimija: Kuulumme Romukauppiaiden Liittoon ja noudatamme toiminnassamme liiton sääntöjä.

Helppo yhteistyö

Vastaanottopisteemme on avoinna arkipäivisin, mutta palvelemme myös ”tilauspohjaisesti” – eli jos et pääse aukioloajan puitteissa käymään, soita meille niin sovitaan sinulle sopiva vastaanottoaika.

Noutoautomme liikkuu tilauksesta ja romut on mahdollista myydä vaikka ”kotioveltaan”. Noudon voi tilata tarvittaessa myös erikseen. Jos materiaalia on noutomatkaan nähden riittävästi, erillisnoudosta ei veloiteta.

Meiltä saat tarvittaessa myös lainata peräkärryn romutoimitustasi varten.

Värimetallit ovat joskus haastavia -tunnistaminen voi olla hankalaa tai materiaali sisältää useita metalleja kiinni toisissaan. Meille nuo eivät ole ongelmia: Tulemme tarvittaessa paikan päälle, analysoimme materiaalit, teemme ostotarjouksen ja viemme materiaalit pois. Sopimuskumppaneillemme voimme tarjota myös toimintaan soveltuvia keräysvälineratkaisuja.

Korkea ammattitaito

Tunnemme materiaalit erittäin hyvin ja pystymme osaamisemme ja yhteistyökumppaniemme avulla löytämään parhaan mahdollisen arvon materiaaleille. Jalostamme materiaalia sulattavan teollisuuden tarpeisiin käyttämällä siihen parhaiten soveltuvaa laitteistoa

Vaikka pidämmekin asiantuntemustamme korkeana, emme tyydy siihen, vaan koulutamme itseämme koko ajan. Näin pystymme vastaamaan haasteisiin myös tulevaisuudessa.

Emme myöskään halua ”Pitää kynttiläämme vakan alla”, vaan tarjoamme apuamme myös konsultoimalla teollisuutta ja yhteisöjä metallinkierrätykseen liittyvissä asioissa.

Romukauppiaiden liitto Yrittäjät

Kalusto

Kaapelinkäsittely

Käytössämme on nykyaikainen ja tehokas murskaus- ja erottelulinjasto. Tämä linjasto koostuu esimurskasta, magneettierottimesta, Granulaattorista ja erottelulaitteistosta.

Laitteistolla saadaan valmistettua äärimmäisen puhtaita metalligranulaatteja.

Erikoisprojekteja varten meillä on myös tehokas kaapelinkuorintakone.

Lajittelu ja nostokalusto

Lajittelukouralla varustettu ja sähkökäyttöiseksi muutettu kaivinkone on lyömätön työkalu murskaimen syöttämisessä ja vaikka kaapelikasan lajittelussa.

Sisällä hallissa tavarat liikkuvat sähköisillä pinoamisvaunulla tai lavansiirtovaunulla. Ulkona materiaalia liikutellaan maastotrukilla joka nostaa 3500kg 3,5m korkeuteen.
Painavatkin kappaleet saadaan nostettua sisällä 10tn siltanosturilla.

Materiaalin leikkaaminen

Todella usein materiaali pitää leikata valimokokoon tai ”puhtaaksi” eli poistaa laadusta poikkeavat metallit kappaleista.

Materiaalia leikataan 120tn alligaattorileikkurilla tai hydraulisella käsileikkurilla johon meillä on myös matkavarusteet.

Muuta romusi rahaksi! Soita meille:

010 3382 770
  • Paras mahdollinen hinta
  • Nopeat maksut tilille tai käteisellä
  • Noutopalvelu
  • Nykyaikainen kalusto